Individuellt konfigurerad dispenserings-och blandningsutrustning

DOPAG

dopag economix rental machine for encapsulation, coating, gluing and sealing
dopag eldomix potting epoxy machine
mixing system potting machine doseringsmaskine

Scanmaster har sålt flera hundra lösningar från Dopag genom åren

Dopag är en schweizisk baserad tillverkare som nu ägs av tyska Hilger und Kern. Mätsystemen kan användas i alla branscher där material behöver appliceras med hög precision och repeterbart sätt. Maskinerna täcker lösningar för multikomponentmedia som polymerer och epoxihartser samt enkomponentmedia som silikon, fetter, oljor eller lim.

Produktsortimentet inkluderar individuella och linjeintegrerbara produktionsceller. Ett fokusområde är design och tillverkning av specialsystem som är exakt anpassade till applikationen och kundens krav.

När det gäller dynamisk blandning presenterar DOPAG en produktlinje för packning, limning och ingjutning med dynamicLine. Det nya dynamiska blandningshuvudet bearbetar mycket reaktiva material effektivt och med hög precision. Den kompletteras av en linjär robot som har en kompakt design.

Dopag erbjuder individuella lösningar för ett stort antal segment, bland annat för högprecisionsepoxiingjutning inom el- och elektronikindustrin, tillförlitlig applicering av lim inom bilindustrin samt individuella lösningar för hushållsapparatindustrin och medicinteknik. Dopags portfölj omfattar doseringssystem för manuell tillämpning samt för automatiserade processer och integrering i produktionslinjer.

has been added to the cart. View Cart