Branschspecifika automatiserade doseringslösningar

Branschspecifika automatiserade doseringslösningar

Vi erbjuder högprecisionspumpar och system för automatiserade dispenseringsapplikationer. Oavsett om det gäller limdispensering, doseringsapplikationer eller ingjutning.

Våra produkter uppfyller kraven för även de mest komplicerade applikationer. Oavsett om det är för e-mobilitet, kosmetikindustri, e-mobilitet, medicinteknik, elektronik eller många andra. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för din applikation.

Våra kunder drar nytta av en teknik som tillsammans med andra tekniska egenskaper erbjuder tillförlitlig, exakt och snabb dosering som hjälper dig att öka kvaliteten på dina egna produkter. För varje ansökan får du omfattande råd från Scanmasters specialister. Vi erbjuder en exakt, pålitlig, snabb och sofistikerad teknik. Du har behovet, vi har lösningen!

Omfattande portfölj

Scanmaster erbjuder ett brett utbud av produkter som oftast används med lim, färger, lödpastor, tätningsmedel, inom medicinteknik, kosmetika (mascara, vaselin, parfym och annat) eller inom livsmedelssektorn (t.ex. såsfyllning med aromkoncentrat). Teknikfokus ligger på dosering (1- och 2-komponent), applicering, fyllning och materialbehandling som avgasning eller fattömning av flera olika produkter.

Vår kärnkompetens är bearbetning av högviskösa, fasta innehållande, slipande eller skjuvkänsliga vätskor eller pastor. Alla vätskor med en viskositet på upp till 7.000.000 mPas kan transporteras och doseras nästan pulsationsfritt och med extremt låg skjuvkraft. Scanmaster erbjuder tekniskt avancerade lösningar, tillgängliga som standardprodukter eller som del av en modulär design.

Dessutom skapar företaget lösningar för de mest utmanande, kundspecifika automatiserade dispenseringsapplikationerna och är den enda kontaktpunkten för att leverera alla komponenter till ett komplett system: från tömning till förberedelse och till dosering. Detta garanterar en framgångsrik interaktion mellan alla komponenter. För att kontrollera de speciella kraven för varje applikation utför Scanmaster till exempel utmärkta tester i sitt eget laboratorium, i nära samarbete med kunderna.

Effektiv produkthantering vid tömning, transport och dosering av 1- och 2-komponentmaterial – inklusive intuitiv styrteknik. Våra produkter är speciellt anpassade till ditt material för att bearbetas och integreras i din produktionsprocess.

    has been added to the cart. View Cart