Dra nytta av vår erfarenhet

Scanmaster har mer än 25 års erfarenhet av material, blandnings- och doseringsutrustning. Och vi gör vår erfarenhet tillgänglig för dig gratis…

Val av material … är inte alltid lätt …

Vi har stor erfarenhet av lim, tätningsmedel och specialsmörjmedel. Det kan vara en djungel att hitta rätt lösning bland alla möjligheter. Ofta misslyckas nya projekt på grund av felaktigt materialval från början.

Så låt oss guida dig i att hitta rätt material och den bästa leverantören för dina uppgifter.

rådgivning

Partner för din doseringslösning

Endast ett fåtal företag har resurser eller kompetens att driva nya projekt inom detta område. Oftast är behovet eftersatt och inte prioriterat, hur viktigt det än är. Det är här vi vet att du kan dra nytta av vår erfarenhet.

Vi erbjuder dig därför möjligheten att hjälpa dig genom projektets alla faser. Dessa inkluderar förstudier, specifikation av material, tester, korrespondens med relevanta leverantörer, specifikation av blandnings- och doseringsutrustning samt automationslösningar.

Låter det lockande att ha en partner inom detta område? Det bästa är att det är helt kostnadsfritt eftersom vi krediterar allt vårt arbete när du köper utrustning som rekommenderas av oss.

Så frågan är: Har du råd att inte be om råd…

    has been added to the cart. View Cart