Välkommen till Scanmaster

Vi levererar unika doseringslösningar för både flytande och pastaartade medier till en lång rad olika industrier, inklusive elektronikindustrin och läkemedelsindustrin.

Vårt motto är ”Du har behovet, vi har lösningen”.

Varken kunderna eller projekten är desamma. Och därför är lösningarna alltid olika. Vi arbetar därför nära våra kunder genom hela processen, för att skapa den optimala doseringslösningen. Bara det bästa är gott nog!

Vår stora erfarenhet och vår breda kunskap gör att vi kan lösa praktiskt taget vilken doseringsuppgift som helst när det kommer till flytande och degiga medier.

Det viktigaste för oss är att lösa våra kunders behov, även de mer komplicerade, som när materialets densitet överstiger 4 – eller om doseringsmängden är så liten som 0,006 mikroliter – eller om hela 60 liter pr. timme måste blandas. Det är just detta som har gjort Scanmaster Skandinaviens mest utvecklingsinriktade leverantör av unika doseringslösningar.

Vi säljer endast doseringsutrustning från de allra bästa leverantörerna i världen, inklusive bl.a. Tyska ViscoTec, tyska / schweiziska Dopag och engelska Meter Mix.

De tillverkar alla avancerad och erkänd doseringsutrustning, som bl.a. används av de stora biltillverkarna, smartphonetillverkarna och läkemedelsföretagen.

Om vi ​​upplever att något kan optimeras – då kommer det att optimeras och göras ännu bättre. För bara det bästa är gott nog för våra kunder. Och det är just därför vi under de senaste två åren har utvecklat två nya maskiner för inbäddning av t.ex. elektronik. ViScaMix för handhållen manuell dosering och ViScaFeed för mekanisk robotdosering.

Båda maskinerna har lanserats med stor framgång och vi är mycket stolta över att vi nu också är ett utvecklings- och produktionsbolag.

Scanmaster finns i Roskilde i Danmark och består av ett team av engagerade medarbetare. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör. Vi är kvalitetsmedvetna; vi är ambitiösa och vi kompromissar aldrig.

Vi har kunder i hela Skandinavien, Finland och de baltiska länderna och vi gör en stor dygd av att serva och ge råd till våra kunder, både före, under och efter leverans av utrustningen.

Ägaren och direktören för Scanmaster, Henning Pedersen, har cirka 30 års erfarenhet i branschen. Arbetsuppgifterna genom tiderna har varit mycket varierande. Vi har till exempel levererat utrustning för tillverkning av allt från sårplåster till stridsflygplan och från smartphones till vindkraftverk – och allt däremellan…

Med de nya avancerade och framtidssäkra maskinerna från Scanmaster, ViScaMix och ViScaFeed är vi nu starkare än någonsin, även när det gäller att hitta rätt doseringslösning för dig.

Så tänk på Scanmaster nästa gång du ska ha limmat, förseglat eller doserat flytande eller pastaliknande media.

Vi har lösningen!

1983

Etablerade

SCANMASTER was established as the Danish distributor of DOPAG mixing and dosing equipment.
1994

ApS

Statusen för personligt ägt företag ändras till ApS.
199

Ändra plats och namn

Företaget flyttade från Helsingør till Birkerød. DOPAG AG köper en andel av bolaget som fortsätter under namnet Dopag Scan ApS medan namnet SCANMASTER fortfarande existerar.
2008

Roskilde

Företaget flyttar till Roskilde
2014

Ny ägare

Företaget flyttar till Roskilde. Den 1 januari 2014 tar företagets VD över hela företaget och fortsätter som DOPAG-distributör i Danmark och Sverige. Företaget byter namn tillbaka till SCANMASTER ApS.
2017/2018

Utvidgning

Företaget växer i omsättning och anställda
2021

Tillverkningsföretag

Scanmaster lanserar sina första egentillverkade maskiner. ViScaMix och ViScaFeed.
2023

Nytt utseende

Scanmaster får ett nytt utseende i form av en ny hemsida

Hos Scanmaster får du

  • – Service, Reservdelar och förbrukningsmaterial till den sålda utrustningen
  • – Skyddsförpackning
  • – Industriell elektronik såsom läcksökning och trummätare mm.
  • – Kontraktsarbete (produktionsstart)
  • – Konsultverksamhet
has been added to the cart. View Cart