Bedöm kvaliteten på våra produkter och tjänster efter kvaliteten på våra kunder! Över hela världen använder företag inom ett brett spektrum av branscher vår kompetens för sin framgång. Här presenterar vi ett litet urval av våra referenser.

Billeder är på väg

denne side finder du eksempler på nogle af de virksomheder, der bruger ViscoTecs udstyr i dag

Förutom det högkvalitativa utförande av vår portfölj, uppskattar våra kunder särskilt vår exceptionella service. Och det är detta som skiljer oss från konkurrenterna: Du har sällskap av oss från planeringsfasen till driftsättningen. Och även efteråt är vi en pålitlig kontaktpartner. 

Vi har redan framgångsrikt implementerat otaliga dispenseringsapplikationer inom ett brett spektrum av industrier som fordon, flyg, elektronik, allmän industri, livsmedel, läkemedel, kosmetika eller medicinteknik. På vår applikationssida kan du upptäcka både applikationsområden och många applikationsexempel.

Även du kan dra nytta av vår teknik som förutom sina tekniska egenskaper framför allt erbjuder en sak: Pålitlig, exakt, snabb dosering, med vilken du höjer kvaliteten på dina egna produkter. Du får omfattande rådgivning för varje applikation, och doseringstester utförs i våra laboratorier i nära samråd eller direkt tillsammans med dig – för att uppnå optimala resultat. Våra produkter är optimalt anpassade till respektive applikation.

has been added to the cart. View Cart